Urmareste-ne pe Follow us on Facebook

ADN Girls

Echipa ADN Girls va ureaza bun venit.

 1.  

  Regulile generale ale concursului si caracteristicile modului general de joc.

  Acțiuni forum:

 2.  

  Regulile generale ale concursului si caracteristicile modului general de joc.

  Acțiuni forum:

 3.  

  Anunturi si informatii generale legate de competitia de counter strike Girls Challenge.

  Acțiuni forum:

 4.  

  Discutii, idei, pareri si detalii legate de provocarea fetelor.

  Acțiuni forum:

 5.  

  Categoria pentru inscriere in concursul de counter strike 1.6 Girls Challenge

  Acțiuni forum:

Despre noi

Comunitatea ADN s-a infiintat in anul 2007, iar de-a lungul timpului prin seriozitate, profesionalism si experienta, s-a transformat intr-una respectata, oferind playerilor o perfecta oportunitate de relaxare, socializare si competitivitate.

Serverul este hostat la Krond si in prezent are 24 de sloturi, echipa de administrare fiind formata din 72 de accese, dintre care 15 sunt detinute de fete.

Ca orice Comunitate, aceasta a avut proiecte, care, in cel mai scurt timp au fost puse in aplicare, iar prin prisma numarului relativ mare de fete a luat nastere principalul proiect care s-a axat pe o competitie fete versus baieti (11 vs 11), denumita Girls Challenge.

Astfel, cu putina timiditate si cu pasi marunti, fetele si-au facut aparitia pe aceasta latura a gaming-ului.

Pe data de 12.03.2014 s-au implinit 8 luni de la organizarea primei editii de Girls Challenge, formata initial din 6 fete, iar prin implicare, organizare si coordonare s-a ajuns in prezent la un numar de 15 fete.

CUM SE DESFASOARA?

Girls Challenge este organizata saptamanal, in fiecare Vineri, de la ora 22:00 pe parcursul a 2 harti - o harta clasica si una noua - alese prin vot.

Hartile sunt cunoscute doar de administratori, iar votul se da cand toti cei 22 de playeri implicati in competitie sunt pe server.

Echipa castigatoare este desemnata pe sistemul de "mix" - cea care ajunge prima la 16 puncte.

Competitia se desfasoara pe serverul public al Comunitatii ADN, in prezenta unui administrator, asistat de prezenta unor plugin-uri ce permit automatizarea unei parti importante a administrarii.

La ora 22:00 administratorul va pune parola la server, prima echipa pe server va fi cea a fetelor, urmata de echipa baietilor.

Baietii au doua posibilitati de a participa la competitie si anume:

1.Inscriere pe forum.

2.Invitatie - fiecare fata invita cate un baiat.

Reguli imperative ale competitiei :

1. Toti participantii trebuie sa detina o licenta de steam originala.

2. Toti participantii trebuie sa aiba cont pe forumul comunitatii.

DE CE FACEM ASTA?

Faptul ca ADN Community este prima si, din cunostintele noastre, pana in prezent, singura comunitate de gaming care organizeaza acest tip de competitie pe un server public, cu un numar atat de mare de playeri implicati, ne-a determinat ca, pe parcursul lunilor de desfasurare, sa o perfectionam si sa o facem din ce in ce mai atractiva.

Scopurile urmarite prin desfasurarea acestei competitii sunt: buna dispozitie, distractia, relaxarea, socializarea, precum si cunoasterea reciproca, aceasta competitie fiind una tridimensionala: server public, teamspeak, forum.

Satisfactia oferita de Girls Challenge este cresterea numarului de playeri ce doresc sa participe, precum si feedback-ul si atitudinea pozitiva fata de competitie.

Mesajul echipei de fete pentru eventualele doritoare este urmatorul: "Nu ne plictisim, stim sa trecem peste infrangeri, suntem serioase, iar scepticismul baietilor nu este bagat in seama!".

Ca plan de viitor, consideram ca ar fi interesanta o competitie de 11 fete contra 11 fete, iar pentru realizarea acestui lucru "aruncam" aceasta provocare celorlalte comunitati de gaming care sunt deschise catre ceva nou.

PE CEI INTERESATI II ASTEPTAM SA SE INSCRIE PE FORUMUL COMUNITATII, UNDE LE STAM LA DISPOZITIE CU MAI MULTE DETALII !!

Echipa Girls Challenge

ADN Community